Luonnonkukkien ja perennojen siemenet

Seikkutuotteen luonnonkukkien ja perennojen siemenet ovat käsin kerättyjä Kanta-Hämeen alueelta, joko suoraan luonnosta tai lapsuudenkodin vanhasta pihapiiristä ja ympäristöstä. Hankkiessasi luonnonkukkien siemeniä, on hyvä varmistaa, että siemenet ovat kotimaisia, eivätkä esimerkiksi Keski-Euroopasta tuotettuja. Kotimaiset luonnonkasvit ja perennat ovat kestäviä ja sopeutuneet hyvin Suomen ilmasto- ja kasvuoloihin.

Perusta kukkaniitty, kukkapenkki, luonnonniitty tai kukkanurmikko kotimaisilla perennojen ja niittykukkien siemenillä. Luonnonkukkien ja perennojen siemenet valikoimaa löytyy kuivalle, tuoreelle ja normaali kasvupaikalle sopivista kasveista ja perennoista. Lisäksi valikoimissa on vanhaa kantaa olevia perinteisiä vanhanajan perennoja.

Kasvien valinnassa voit ottaa huomioon myös perhosten ja muiden hyönteisten tarpeet. Moni perhoslaji on jollain tapaa riippuvainen niittykukista. Aikuiset perhoset tarvitsevat kukkien mettä ravinnokseen. Perhosten toukat taas tarvitsevat juuri tiettyjä kasveja ravinnokseen.

Lajikkeita löytyy valmiina seoksina ja yksittäisiä lajeja annospusseissa. Pakkauksen teksteissä mainittu tarkemmat ominaisuudet, kylvöajankohta sekä arvioitu annoksessa oleva siementen määrä ja paino. Lisäksi mukaan tulee kylvö- ja hoito-ohjeet.

Tulevana kesänä ja syksynä on tulossa lisää uusia lajikkeita Seikkutuote.com sivuston valikoimiin.

Jos tarvitset jotain siementä isomman erän, niin otathan yhteyttä joko puhelimitse 0440350757 tai sähköpostilla: seikkutuote@gmail.com

NOPEA TOIMITUS – EI LÄHETYSKULUJA!

Showing all 46 results