Kotimaiset luonnonkukkien ja perennojen siemenet

Seikkutuotteen kotimaiset luonnonkukkien ja perennojen siemenet ovat käsin kerättyjä Kanta-Hämeen alueelta, joko suoraan luonnosta tai lapsuudenkodin vanhasta pihapiiristä ja ympäristöstä. Hankkiessasi luonnonkukkien siemeniä, on hyvä varmistaa, että siemenet ja niittyseokset ovat Suomesta, eivätkä esimerkiksi Keski-Euroopasta tuotettuja. Kotimaiset luonnonkukat ja perennat ovat kestäviä ja sopeutuneet hyvin Suomen ilmasto- ja kasvuoloihin.

Kotimaiset luonnonkukkien ja perennojen siemenet

Perusta kukkaniitty pellolle tai pihaan. Tee nurmikosta niitty tai kukkanurmikko tai kylvä luonnonkukkia puutarhaan. Luonnonniitty, perhosniitty, kukkapelto, maisemapelto, pihaketo kaikkia näitä saat perennojen ja niittykukkien siemenistä. Monivuotiset kotimaiset luonnonkukkien ja perennojen siemenet, niittykukkaseokset ja annospussit löytyvät kuivalle, kuivahkolle, tuoreelle, kostealle ja normaalille kasvupaikalle sopivista kasveista ja perennoista. Lisäksi valikoimissa on vanhaa kantaa olevat perinteiset vanhanajan perennat.

Kasvien valinnassa voit ottaa huomioon myös perhosten, pörriäisten ja muiden hyönteisten tarpeet. Moni perhoslaji tai mehiläislaji on jollain tapaa riippuvainen niittykukista. Pörriäiset ja aikuiset perhoset tarvitsevat kukkien mettä ravinnokseen. Perhosten toukat taas tarvitsevat juuri tiettyjä kasveja ravinnokseen. Pölyttäjien aherrus kukissa on tärkeää sekä ihmisten ravinnonsaannin että kasvien elämän jatkumisen kannalta.

Niittyseokset pienelle ja vähän isommallekin niitylle sekä yksittäiset siemenlajikkeet annospusseissa. Pakkauksen teksteissä on mainittu tarkemmat ominaisuudet, kylvöajankohta, kylvösyvyys sekä arvioitu annoksessa oleva siementen määrä ja paino. Lisäksi mukaan tulee kylvö- ja hoito-ohjeet.

Luonnonkukkien siemenistä on tulossa Seikkutuotteen verkkokauppaan lisää uusia lajikkeita tulevan kesän ja syksyn aikana.

Jos tarvitset jotain siementä isomman erän, niin otathan yhteyttä, joko puhelimitse Seija Wessman 0440350757 tai sähköpostilla seikkutuote@gmail.com

NOPEA TOIMITUS – EI LÄHETYSKULUJA!

Näytetään kaikki 128 tulosta