Tuore tai kostea kasvupaikka

Nämä kasvit viihtyvät auringossa, puolivarjossa tai varjossa, jossa on tarjolla tuore tai kostea kasvupaikka ja maaperä on yleensä multava tai savipitoinen.

Tästä valikoimasta löydät annospusseissa kotimaiset luonnonkukkien ja perennojen siemenet, jotka soveltuvat erinomaisesti tuoreille tai kosteille kasvupaikoille. Kaikki siemenet ovat käsin kerättyjä ja huolellisesti käsiteltyjä.

Siementen kylvöohjeet

Kylvettävän alueen pintaa on suositeltavaa muokata, jotta maan kovettunut pinta pehmenee. Samalla on hyvä poistaa mahdolliset rikkakasvit. Jos aiot kylvää siemeniä niitylle, voit luoda laikkuja, joille teet kylvökset. Kuitenkin on tärkeää välttää liian pieniä laikkuja, ja tuore tai kostea kasvupaikka vaatii mieluiten vähintään 4 m² laikkuja.

Koska kylvettävät siemenet ovat erittäin pieniä, niiden tasainen kylvö voi olla haastavaa. Suositeltavaa on sekoittaa siemenet johonkin väliaineeseen, kuten hiekkaan tai puutarhaturpeeseen. Lisäksi voit lisätä seokseen kalkkia tai sahanpurua, jotta kylvetty alue erottuu paremmin.

Siementen parhaat kylvöajat, kylvösyvyydet ja muut ominaisuudet mainittu siemenpussin tekstissä.

NOPEA TOIMITUS – EI LÄHETYSKULUJA!

Näytetään kaikki 87 tulosta