KUKKIEN SIEMENET - NIITTYKUKKAT JA PERENNAT

Suomalaiset kukkien siemenet – niittykukat ja perennat annospusseissa sekä valmiina seoksina. Kaikki siemenet ovat käsin kerätty ja huolellisesti käsitelty ja säilytetty.

Parhaat kylvöajat jolloin luonnon kukkien siemenet – niittykukat ja perennat kannattaa kylvää on aikainen kevät tai syksy. Syksyllä siemeniä voi kylvää siihen saakka kunnes maa jäätyy.

Kylvettävän alueen pintaa pitää muokata, jotta kovettunut maan pinta pehmenee. Samalla kannattaa poistaa myös mahdolliset rikkakasvit. Jos et jaksa muokata kovin isoa aluetta kerralla niin voit tehdä niitylle laikkuja joihin kylvät siemeniä. Rinteeseen kylvö onnistuu parhaiten jos teet 2-4 cm korkeita penkereitä joihin sitten kylvät siemenet.

Pieniä niittykukkien siemeniä ei peitetä, koska ne tarvitsevat valoa itääkseen. Siementen kylväminen liian syvälle heikentää itämistä. Jos siemen on vähän isompi niin silloin se peitetään kevyesti. Siementen kylvöohjeet ja kylvöajat sekä muut tärkeät ominaisuudet on mainittu pussin tekstissä.

Tulevana kesänä ja syksynä on tulossa lisää uusia kasvilajikkeita Seikkutuote.com sivuston valikoimiin.

Jos tarvitset isomman erän siemeniä, niin otathan yhteyttä joko puhelimitse 0440350757 tai sähköpostilla: seikkutuote@gmail.com

NOPEA TOIMITUS – EI LÄHETYSKULUJA!

Showing all 46 results