Kuiva niitty siemenseos

27,90 

Kylvä kaunis niitty!

Sisältää kuiville, hiekkaisille ja paahteisille alueille monivuotisia suomalaisia luonnonperennojen siemeniä.

Riittoisuus noin 50 m².

Ilmainen ja nopea toimitus

 

 

Varastossa

Kuvaus

Kuiva niitty siemenseos sisältää monivuotisia suomalaisia luonnonperennojen ja niittykukkien siemeniä. Siemenet on käsin kerätty ja huolellisesti käsiteltyjä.

Tämän seoksen kasvit viihtyvät aurinkoisella tai paahteisella ja kuivalla kasvupaikalla, jossa auringon valo yltää maanpinnalle saakka. Kuiva niitty kannattaa perustaa hiekkaperäiseen ja niukkaravinteiseen maaperään kuten rinteeseen, kallioiselle maalle tai nurmikolle joka on kasvanut heikosti ja kulottunut kesän helteillä. Kasvupaikan on hyvä myös olla joko hyvin vettä läpäisevä tai sellainen josta sadevesi valuu pois.

Kylvä niittykukkien siemenet joko keväällä tai syksyllä muokatun maan pintaan josta on poistettu mahdolliset rikkakasvit. Pakkauksen mukana tulee kylvö- ja hoito-ohjeita. Annos riittää noin 50 m².

Kuiva niitty siemenseos sisältää seuraavia niittykukkien siemeniä: ahdekaunokki, keltasauramo, ketoneilikka, mäkikuisma, mäkitervakko, peurankello, pystyhanhikki, päivänkakkara, siankärsämö ja ukontulikukka.

Kukkien tieteelliset nimet: Centaurea jacea, Cota tinctoria, Dianthus deltoides, Hypericum perforatum, Viscaria vulgaris, Campanula glomerata, Potentilla recta, Leucanthemum vulgare, Achillea millefolium, Verbascum thapsus

Katso myös perhosniitylle sopivaa perhosniitty siemenseosta!