Tuore niitty siemenseos

27,90 

Kylvä kaunis niitty!

Sisältää tuoreelle niitylle ja puolivarjoiselle paikalle sopivia monivuotisia luonnonperennojen siemeniä.

Riittoisuus noin 50 m².

Ilmainen ja nopea toimitus

 

 

Varastossa

Kuvaus

Tuore niitty siemenseos sisältää monivuotisia luonnonperennojen ja niittykukkien siemeniä. Siemenet ovat suomalaisia ja ne on käsin kerätty ja huolellisesti käsitelty.

Nämä kasvit viihtyvät avoimella kasvupaikalla joka on aurinkoinen, mutta maanpinta on puolivarjoinen tai varjoinen. Sopivat kasvualustalle jossa on multaa tai peltomaata esim. kesanto- ja maisemapellolle tai vanhalle nurmikolle. Tuoreen niityn kasvit vaativat kosteutta ja ravinteita, joten ne eivät viihdy paahteisessa ja niukkaravinteisessa kasvuympäristössä.

Kylvä siemenet keväällä tai syksyllä muokatun maan pintaan ja poista mahdolliset rikkaruohot. Pakkauksen mukana tulee kukkaniityn kylvö- ja hoito-ohjeita. Annos riittää noin 50 m².

Tuore niitty siemenseos sisältää seuraavia niittykukkien siemeniä: harakankello, käenkukka, puna-ailakki, päivänkakkara, rantakukka, siankärsämö ja särmäkuisma

Kukkien tieteelliset nimet: Campanula patula, Lychnis flos-cuculi, Silene dioica, Leucanthemum vulgare, Lythrum salicaria, Achillea millefolium, Hypericum maculatum

Katso myös kuivalle niitylle sopivaa siemenseosta!