Tuore niitty siemenseos

15,90 49,90 

Kylvä kaunis niitty!

Sisältää lajitelman tuoreelle niitylle ja puolivarjoiselle paikalle sopivia monivuotisia luonnonperennojen siemeniä.

Voit tilata myös erikseen erilaisia niittykukkia tai perennoja annospusseissa ja kylvää nekin tuoreelle niitylle.
Esim. kevätesikko, lehtoakileija ja vuorikaunokki sopivat hyvin tuoreelle niitylle.

Tuore niitty siemenpussit:
~ 7 g ~ 62000 siementä ~ 25 m²
~ 15 g ~ 133000 siementä ~ 50 m²
~ 30 g ~ 266000 siementä ~ 100 m²

Ilmainen ja nopea toimitus

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): TUNI Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tuore niitty siemenseos lajitelma sisältää monivuotisia luonnonperennojen ja niittykukkien siemeniä. Siemenet ovat suomalaisia ja ne on käsin kerätty ja huolellisesti käsitelty.

Nämä kasvit viihtyvät avoimella kasvupaikalla, joka on aurinkoinen, mutta maanpinta on puolivarjoinen tai varjoinen. Sopivat kasvualustalle, jossa on multaa tai peltomaata esim. kesanto- ja maisemapellolle tai vanhalle nurmikolle. Tuoreen niityn kasvit vaativat kosteutta ja ravinteita, joten ne eivät viihdy paahteisessa ja niukkaravinteisessa kasvuympäristössä.

Kylvä siemenet keväällä tai syksyllä muokatun maan pintaan ja poista mahdolliset rikkaruohot. Pakkauksen mukana tulee kukkaniityn kylvö- ja hoito-ohjeita.

Tuore niitty siemenseos lajitelma sisältää seuraavia niittykukkien siemeniä: harakankello, kurjenkello, käenkukka, niittyleinikki, nurmikohokki, puna-ailakki, päivänkakkara, rantakukka, siankärsämö ja särmäkuisma.

Kukkien tieteelliset nimet: Campanula patula, Campanula persicifolia, Lychnis flos-cuculi, Ranunculus acris, Silene vulgaris, Silene dioica, Leucanthemum vulgare, Lythrum salicaria, Achillea millefolium, Hypericum maculatum.

Tuore niitty siemenseos lajitelman siemenpussit: 7 g  ~ 25 m²,  15 g ~ 50 m² ja 30 g ~ 100 m².

Lisätiedot

Paino

7 g, 15 g, 30 g