Usein kysytyt kysymykset

Alla vastauksia yleisimmin esiintyviin kysymyksiin

Jos et löydä vastausta kysymykseesi – ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Kuinka kauan tuotteen toimitus kestää?

Tavoitteenamme on postittaa tilaamasi tuote seuraavana arkipäivänä, mutta viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa tilauksestasi.

Mitä toimitustapoja on käytössä?

Toimitamme pienet lähetykset perille postiluukkuun tai postilaatikkoon.

Isommat lähetykset toimitetaan joko Postin tai Matkahuollon pakettina lähimpään noutopisteeseen. Kun tilauksesi on valmiina kuljetukseen, lähetämme sinulle seurantakoodin.

Kuinka paljon ovat lähetys- tai toimituskulut?

Toimitus- ja lähetyskulut sisältyvät aina tuotteen hintaan, emmekä veloita erikseen niistä. Palautus on myös maksuton. Ainoastaan noutamattomasta palautuksesta perimme 10 € palautuskulun.

Miten tilaus maksetaan?

Ostosten maksu tapahtuu Klarna Checkout -maksujärjestelmän välityksellä.
Voit maksaa ostokset käyttämällä verkkopankkia (Säästöpankki, Osuuspankki, S-Pankki, Aktia, Nordea ja Danske Bank) tai korttimaksua (Visa ja Mastercard) tai valita jonkin Klarnan muista maksutavoista jotka ovat Klarna lasku, Maksa myöhemmin tai Pilko maksut.

Onko verkkokaupasta tilaaminen turvallista?

Tilaaminen on turvallista Klarna-palvelun avulla, joka mahdollistaa helppouden, joustavuuden ja turvallisuuden verkkokaupassa ostamiseen. Kaikki verkkokauppamme sivut hyödyntävät SSL-salausta, mikä tarkoittaa, että tietoliikenne on suojattu salatulla https-yhteydellä.

Voinko vaihtaa tai palauttaa tuotteen?

Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, kunhan tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Ennen palautusta tai vaihtoa ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet palautuksen tai vaihdon tekemiseen. Palautus on maksuton. Huomioithan, että perimme palautuksesta 10 € vain, jos tuote palautuu noutamattomana.

Pitääkö minun rekisteröityä asiakkaaksi ennen kun voin tilata?

Et tarvitse asiakasrekisteröitymistä. Kuitenkin, jos päätät rekisteröityä, voit nähdä tilaushistoriasi helposti omalta asiakastililtäsi. Rekisteröityminen tekee myös tulevien tilausten tekemisestä vaivattomampaa ja nopeampaa. Voit rekisteröityä samalla kun teet tilauksen; kassasivulla sinulta kysytään, haluatko rekisteröityä asiakkaaksi, ja voit valita rekisteröitymisen ruksaamalla ”rekisteröidy”.