Usein kysytyt kysymykset

Alla vastauksia yleisimmin esiintyviin kysymyksiin

Jos et löydä vastausta kysymykseesi – ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Kuinka kauan tuotteen toimitus kestää?

Pyrimme lähettämään tuotteen seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Kuitenkin viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Mitä toimitustapoja on käytössä?

Tilaukset (paino alle 250 g ja korkeus alle 3 cm) toimitetaan kirjelähetyksinä, joten sinun ei tarvitse noutaa tilaustasi postista!

Jos tuotetta ei voi lähettää kirjepostina niin siinä tapauksessa lähetämme sen Matkahuollon pakettina siihen noutopisteeseen johon Matkahuolto ehdottaa. Kun tilaus on valmiina kuljetukseen niin lähetämme tiedon noutopisteestä sekä seurantakoodin.

Jos tilattu tuote on niin iso, että sitä ei voi lähettää kirjelähetyksenä, voit kirjoittaa tilausta tehdessäsi ”kommentti” -kohtaan haluamasi noutopisteen. Jos noutopistettä ei ole valittu niin lähetämme paketin lähimpään Matkahuollon ehdottamaan noutopisteeseen.

Kuinka paljon ovat lähetys- tai toimituskulut?

Emme peri mitään lähetys- tai toimituskuluja vaan ne sisältyvät aina tuotteen hintaan. Myös palautus on ilmainen. Perimme palautuksesta 10 € vain siinä tapauksessa, että tuote palautuu noutamattomana.

Miten tilaus maksetaan?

Ostosten maksu tapahtuu Klarna Checkout -maksujärjestelmän välityksellä.
Voit maksaa ostokset käyttämällä verkkopankkia (Säästöpankki, Osuuspankki, S-Pankki, Aktia, Nordea ja Danske Bank) tai korttimaksua (Visa ja Mastercard) tai valita jonkin Klarnan muista maksutavoista jotka ovat Klarna lasku, Maksa myöhemmin tai Pilko maksut.

Onko verkkokaupasta tilaaminen turvallista?

Kyllä tilaaminen on turvallista. Klarna palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia verkkokaupastamme.
Verkkokauppamme kaikilla sivuilla on SSL-salaus eli salattu https tietoliikenneyhteys.

Voinko vaihtaa tai palauttaa tuotteen?

Kyllä voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Kunhan tuote on käyttämätön ja alkuperäistä vastaavassa kunnossa. Ennen palautusta tai vaihtoa ota yhteys asiakaspalveluumme josta saat ohjeet palautuksen tai vaihdon tekemiseen. Palautus on Sinulle ilmainen. Perimme palautuksesta 10 € vain siinä tapauksessa, että tuote palautuu noutamattomana.

Pitääkö minun rekisteröityä asiakkaaksi ennen kun voin tilata?

Sinun ei tarvitse rekisteröityä. Jos rekisteröidyt niin näet asiakastililtäsi tilaushistoriasi. Myös seuraavan tilauksen tekeminen helpottuu ja nopeutuu.