KUKKIEN SIEMENET - NIITTYKUKAT JA PERENNAT

Kotimaiset kukkien siemenet – niittykukat ja perennat annospusseissa sekä valmiita luonnonkukka seoksia erilaisille kasvupaikoille: kuiva, kuivahko, tuore, kostea, aurinkoon, puolivarjoon tai varjoon sopivia kasveja. Kaikki kukkien siemenet ovat käsin kerätty, huolellisesti käsitelty ja säilytetty.

Perhosia ja mehiläisiä houkuttelevat kukkien siemenet.

Siementen kylvö

Parhaat kylvöajat, jolloin luonnon kukkien siemenet – niittykukat ja perennat kannattaa kylvää on aikainen kevät tai syksy. Syksyllä siemeniä voi kylvää siihen saakka kunnes maa jäätyy. Kevätkylvön voi tehdä sitten kun maa on sulanut.

Kylvettävän alueen pintaa pitää muokata, jotta kovettunut maan pinta pehmenee. Samalla kannattaa poistaa myös mahdolliset rikkakasvit. Jos et jaksa muokata kovin isoa aluetta kerralla, niin voit tehdä niitylle laikkuja joihin kylvät siemeniä. Rinteeseen kylvö onnistuu parhaiten jos teet 2-4 cm korkeita penkereitä joihin sitten kylvät siemenet.

Pieniä niittykukkien siemeniä ei peitetä, koska ne tarvitsevat valoa itääkseen. Siementen kylväminen liian syvälle heikentää itämistä. Jos siemen on vähän isompi niin silloin se peitetään kevyesti. Siementen kylvöohjeet ja kylvöajat sekä muut tärkeät ominaisuudet on mainittu pussin tekstissä.

Siementen saatavuus

Tulevana kesänä ja syksynä on tulossa lisää uusia luonnonkukka seoksia ja annospusseja Seikkutuote.com sivuston valikoimiin.

Jos tarvitset isomman erän luonnonkukkien siemeniä, niin otathan yhteyttä joko puhelimitse 0440350757 tai sähköpostilla: seikkutuote@gmail.com

NOPEA TOIMITUS – EI LÄHETYSKULUJA!

Näytetään kaikki 127 tulosta