Kalliolle ja kivikkoon

Kalliolle ja kivikkoon kotimaiset luonnonkukkien ja kivikkokasvien siemenet. Sopivat myös kivikkokukkapenkkiin tai kuivaan rinteeseen.

Nämä kasvilajit menestyvät ja viihtyvät parhaiten kasvupaikalla, joka on aurinkoinen ja kuiva. Esimerkiksi kalliolle ja kivikkoon voit muotoilla pieniä alueita täyttämällä kivien välit hiekalla, jonka seassa on hiekka- tai hiesu-multaa. Älä laita lannoitettua multaa, koska nämä kasvit viihtyvät vähäravinteisessa maassa. Kylvä kivikkokasvien siemenet maan pintaan. Jos siemen tarvitsee kevyen peittämisen niin se on mainittu pussin tekstissä.

Kivikkokedot ovat helppohoitoisia. Kun kasvit ovat päässeet kunnolla kasvun alkuun kivikkokedolla, niin ne eivät yleensä tarvitse paljoa hoitoa.

Erityisesti päiväperhoset pitävät lämpimistä kivikkokedoista.

Matalat kivikkokasvit: ahomansikka, heinätähtimö, helmililja, hopeahanhikki, hopeahärkki, huopakeltano, isomaksaruoho, jänönapila, kangasajuruoho, kannusruoho, karpaattienkello, keltamaite, ketoneilikka, keto-orvokki, kissankello ja patjarikko, siperianmaksaruoho.

Korkeahkot kivikkokasvit: keltamatara, keltasauramo, kultatyräkki, mäkimeirami, mäkitervakko, neidonkieli ja nuokkukohokki.

NOPEA TOIMITUS – EI LÄHETYSKULUJA!

Näytetään kaikki 49 tulosta